PROGRAM ZA

OČUVANJE VIDA

4130,40 RSD

Komplet VISION Box (Oštar vid)
30 kesica po 4 kapsula
Prirodni svetlosni filteri, biljni antioksidansi i omega-3 kiseline pomažu da sačuvate zdravlje očiju, a da vaš vid bude oštar!
Prirodni komplet VISION Box pomaže da sačuvate oštar vid u veku visokih tehnologija! Prirodni svetlosni filteri smanjuju opterećenje očiju, antioksidantni kompleks pomaže u sprečavanju upala, a omega-3 kiseline dodatno hrane ćelije i ubrzavaju obnavljanje mrežnjače.

Primena
Jednom dnevno
Uzmi jednu kesicu
Popij sadržaj uz obrok

7700,0 RSD

3D Flex Cube (Sloboda pokreta)
30 kesica po 4 kapsule i 2 tablete
Maksimalna pokretljivost i kretanje s lakoćom- zahvaljujući kompleksnoj podršci koju pružaju hondroprotektori, omega-3 kiseline, prirodna ulja borago i amarant, vitamini E i D.
Moćni hondroprotektori u kombinaciji s omegom-3 polinezasićenom masnom kiselinom, prirodnim uljima boraga i amaranta, vitaminima E i D utiču na organizam na tri nivoa: štite hrskavicu od habanja, čuvaju vezivni aparat zglobova i omogućavaju kretanje s lakoćom.

Primena
Jednom dnevno
Uzmi jednu kesicu
Popij sadržaj uz obrok

5510,40 RSD

Renaissance Triple Set
180 kapsula
Sistem trostruke podrške razmeni materija
Renaissance Triple Set – je potpuno nov sistem trostruke podrške razmene materija, metabolizma energije i štiti ćelije od oksidacije. Poseduje visoku biološku aktivnost, sadrži kvalitetne biljne komponente u neophodnoj količini.

PREDNOSTI proizvoda:
– 35 godina naučnog rada
– 10 godina praktične primene
– zasićene, bogate materije
– neophodna doza aktivnih komponenti.

RENAISSANCE TRIPLE SET. Formula 1 je kombinacija biljnih ekstrakata. Kamilica poboljšava metabolizam masti, a morač varenje.

RENAISSANCE TRIPLE SET. Formula 2 je kompleks biljnih ekstrakata za proces varenja unutar ćelija.

RENAISSANCE TRIPLE SET. Formula 3 je kombinacija komponenti biljnog i mineralnog porekla za zaštitu ćelija od oksidacije. Mikroelementi selen, bakar i mangan, a takođe i vitamini C, E i B2 štite je od oksidativnog stresa. Kalcijum podstiče normalan rad fermenata za varenje.

Vitamini B2, B6 i C doprinose smanjenju zamora.

Primena
Jutro: 2 kapsule “Formula 1”, 1 kapsula “Formula 3”. Večer: 2 kapsule “Formula 2”, 1 kapsula “Formula 3”. Trajanje kursa: 1 mjesec (na visokim toksični opterećenja može se povećati do 2 mjeseca), tokom 3-4 puta godišnje.

 

9480,00 RSD

Neurovision
20 kesica po 3 kapsula
Inovativni program za aktivan rad mozga i očuvanje oštrog vida: visoke doze i maksimalno usvajanje aktivnih materija.
Profesionalni nutrition programi

Neurovision
Inovativni program za aktivan rad mozga i očuvanje oštrog vida: dragocena omega-3 kiselina (dokozaheksaenoinska), lutein, zeaksantin i ekstrakti sibirskih adaptogena u maksimalno efikasnim dozama!

Tri kapsule za svaki dan:

Moćni prirodni neuro booster-i.
Najdragocenija omega-3 – DHA.
Poptuni kompleks prirodnih materija za zaštitu i podršku vidu.
Primena
Odrasli koriste sadržaj jedne kesice 1 dnevno za vreme jela.

2640,00 RSD

Synchrovitals VII
60 kapsula
Sadrži antocijane borovnice i šipka
Proizvod je namenjen onima koji puno vremena provode ispred monitora kompjutera i drugih elektronskih uređaja. Sadrži široki spektar biljnih pigmenata svetlosnih filtera: lutein, zeaksantin i beta-karoten. Proizvod je obogaćen prirodnim antocijanima i vitaminom A, koji doprinosi očuvanju normalnog vida.

Primena
Odraslima se preporučuje uzimati po 1 zelenu kapsulu kompleksa № 1 ujutru i po 1 providnu kapsulu kompleksa № 2 uveče za vreme jela. Koristiti 2 meseca.

1884,00 RSD

Trimegavitals Lutein and Zeaxanthin superconcentrate
30 Kapsula
Izvor prirodnih svetlosnih filtera
Kompleks sadrži visoku koncentraciju prirodnih pigmenatasvetlosnih filtera luteina i zeaksantina i posebno je dobar za one koji mnogo vremena provode pored monitora kompjutera i ostalih elektronskih uređaja. Dodatno je kompleks obogaćen sibirskim uljem zlolesine i vitaminom E koji podstiče zaštitu ćelija od oksidativnog stresa.

Primena
Odrasli treba da uzimaju po 1 kapsulu jednom dnevno za vreme jela.

SIBIRSKO ZDRAVLJE MISLI NA VAŠE ZDRAVLJE, MISLITE I VI!

Kako Vam možemo pomoći?

 

5 + 9 =