program za

higijenu usta

584,00 RSD

“Sibirski šipak”, prirodna profilaktička pasta za zube
100 ml
Autorska receptura paste za zube na osnovu unikatne kombinacije ekstrakta sibirskog šipka, četiri lekovite sibirske biljke i crvene gline podstiče obnavljanje i zarastanje tkiva usne duplje, poboljšava prokrvljenost desni, ima protivupalni efekat, sprečava razvoj paradentoze, jača zubnu gleđ i smanjuje rizik od nastanka karijesa. Redovno korišćenje paste pruža efikasnu zaštitu od paradentoze i karijesa.

Primena
Prati zube i desni najmane dva puta dnevno.

584,00 RSD

“Sibirski propolis”, pasta za zube sa sibirskim propolisom
100 ml
Prirodna briga i zaštita usne duplje: smanjuje krvarenje desni i sprečava karijes.
Prirodna profilaktička pasta za zube je stvorena imajući u vidu najstrožije zahteve ekološke bezbednosti i prirodnosti. Pčelinji propolis ima antibakterijski i protivupalni efekat, podstiče smanjenje krvarenja i oticanja desni, a takođe podstiče brzo zarastanje oštećene sluzokože u usnoj duplji. Ekstrakti sibirskog bilja i eterična ulja pomažu da pobedite neprijatan zadah i pouzdano osvežavaju dah.

Primena
Prati zube i desni najmane dva puta dnevno.

584,00 RSD

Pasta za zube “Sibirska Zlolesina”,

Svakodnevna nega i smanjenje osetljivosti zuba
100 ml
Ekstrakt i ulje zlolesine su jedni od najboljih prirodnih sredstava koji su se od davnina koristili za zarastanje oštećenja desni i sluzokože usne duplje.

Ekstrakt nevena sprečava razmnožavanje bakterija koje izazivaju karijes i obnavlja normalnu mikrofloru usne duplje.

Ekstrakt origana ima moćno antioksidantno dejstvo, poboljšava prokrvljenost desni i ima odličan osvežavajući efekat zbog visoke koncentracije eteričnih ulja.

Primena
Prati zube i desni najmane dva puta dnevno.

760,00 RSD

“Jagoda & crvena glina”, kompleksna pasta za zube
75 ml
Usnu duplju štite: ukusna jagoda, osvežavajuća magnolija i – iznenada! – crvena glina za čišćenje (odgovara čak i osetljivoj gleđi).
Pastu za zube sa sokom od šumske jagode je napravila sama priroda kako biste se romantično osećali ujutru i uveče! Prirodne komponente (99,1%) među kojima su i crvena glina i ekstrakt magnolije pružaju kompleksnu zaštitu usne duplje, čiste čak i osetljivu gleđ i sprečavaju pojavu kamenca.

Primena
Prati zube najmanje dva puta dnevno.

760,00 RSD

“Kinoto & limunova trava”, osvežavajuća pasta za zube
75 ml
Gorka pomorandža kinoto (Citrus Myrtifolia) i egzotična limunova trava s divnom magnolijom moćno osvežavaju dah i sprečavaju formiranje zubnog kamenca.
Pastu za zube s divljom pomorandžom i osvežavajućom limunovom travom je stvorila sama priroda kako biste se lepo osećali ujutru i uveče! Prirodne komponente (99,1%) brižljivo izbeljuju gleđ, efikasno sprečavaju formiranje naslaga i zubnog kamenca i tokom dugog perioda osvežavaju dah.

Primena
Prati zube najmanje dva puta dnevno.

760,00 RSD

“Borovnica & drveni ugalj”, bioaktivna pasta za zube
75 ml
Ugljen je odgovoran za čistu i belosnežnu gleđ, a borovnica čuva desni i raduje nas prijatnim ukusom.
Pastu za zube je stvorila sama priroda za tvoje samopouzdanje tokom novog dana! Prirodne komponente (99,1%) će se pobrinuti za kompleksnu negu usne duplje: ugljen će vam pomoći da sačuvate belosnežni osmeh i svež dah! Borovnica jača desni, L-arginin smanjuje hiperosetljivost zuba.

Primena
Prati zube najmanje dva puta dnevno.

810,00 RSD

ELJBEŠEN Koncentrisani balzamfloraseptik
250 ml
Koncentrisani balzam-floraseptik
Koristite balzam “Eljbešen” za zaštitu desni od bakterija i krvavljenja, zarastanje ranica na sluzokoži. Biljni ekstrakti idealno čiste usnu duplju i osvežavaju dah.

Aktivni biljni sastojci: Hlorofilipt (ekstrakt listova eukaliptusa) i ekstrakt sibirskog ariša stimulišu procese obnavljanja tkiva, sprečavaju razmnožavanje patogenih bakterija.

Ulje eukaliptusa otklanja upale, ubrzava zarastanje rana.
Nana osvežava, obnavlja elastičnost i povećava čvrstinu krvnih sudova.
Žalfija, sladić, polygonum cuspidatum i bajkalski šišak vezuju i jačaju krvne sudove.
Kamilica i ulje čajevca imaju protivmikrobna i protivvirusna svojstva.

Primena
Način upotrebe: 10-15 kapi rastvora rastvoriti u 10 ml vode. Koristiti za ispiranje usne duplje i kao antiseptik za spoljnu upotrebu.

Pre upotrebe preporučujemo testiranje kozmetičkog sredstva na laktovima – moguća pojava reakcija na koži je uslovljena individualnom intolerancijom na komponente koje su u sastavu.

SIBIRSKO ZDRAVLJE MISLI NA VAŠE ZDRAVLJE, MISLITE I VI!

Kako Vam možemo pomoći?

 

15 + 15 =